Política de privadesa – Política de privacidad

Qui som: – Quiénes somos:

La nostra adreça web és:

Nuestra dirección web es:

https://lakuloma.cat

català

Dades del client: Registre, modificació, política de seguretat i confidencialitat.


Per fer les compres a la nostra botiga on-line o accedir a determinats serveis, heu de registrar les  vostres dades personals. En el moment en que us registreu al nostre servidor o feu una comanda les vostres dades personals, domiciliàries i, si fos el cas, les relatives a la vostra forma de pagament s’incorporaran a la nostra base de dades, però només s’utilitzaran per tramitar la comanda, així com també per a enviar-vos informació sobre ofertes i serveis que puguin resultar del vostre interès. En qualsevol moment podreu modificar les dades del vostre registre de client (canvi de domicili, telèfon…)


Si en algun moment teniu problemes per accedir a alguna part de la nostra web, pot ser pel model o la versió del vostre navegador o per la configuració de les opcions .


En compliment del que disposa la Llei de protecció de dades de caràcter personal, podreu exercir sempre els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició si ens ho comuniqueu per escrit a través de la nostra adreça electrònica:  admin@lakuloma.cat

español

Datos del cliente: Registro, modificación, política de seguridad y confidencialidad.


Para realizar las compras en nuestra tienda on-line o acceder a determinados servicios, usted debe registrar sus datos personales.  En el momento en que se registre en nuestro servidor o realice un pedido sus datos personales, su domicilio y, en su caso los relativos a su forma de pago se incorporarán a nuestra  base de datos, pero solo se utilizarán para tramitar el pedido, así como también para enviarle información sobre ofertas y servicios que puedan resultar de su interés. En cualquier momento usted puede modificar los datos de su registro de cliente (cambio de domicilio, teléfono, …)


Si en algún momento usted tiene problemes para acceder a alguna parte de nuestra web, puede ser debido al modelo o la versión de su navegador o por la configuración de las opciones. 

En cumplimiento de lo que dispone la Ley sobre protección de datos de carácter personal, puede ejercer siempre los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición comunicándolo por escrito a través de nuestro correo electrónico: admin@lakuloma.cat